Tafeltennisvereniging Drivers hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Tafeltennisvereniging Drivers houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

·         Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

·         Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt

·         Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

·         Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

·         Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

·         Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Tafeltennisvereniging Drivers zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door Tafeltennisvereniging Drivers verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

·         Administratieve doeleinde (vastlegging lidmaatschap);

·         Communicatie, informeren over activiteiten ;

·         Contributie.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

·         Het inschrijfformulier.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Tafeltennisvereniging Drivers de volgende persoonsgegevens van u vragen:

·         Voornaam;

·         Tussenvoegsel;

·         Achternaam;

·         Adres, PC, Woonplaats

·         Telefoonnummer;

·         E-mailadres;

·         Geboortedatum;

·         Rekeningnummer, bankgegevens;

·         Geslacht;

·         Bondsnummer;

Uw persoonsgegevens worden door Tafeltennisvereniging Drivers opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

·         Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar;

·     Na einde looptijd van de overeenkomst worden uw persoonsgegevens bewaard in het verenigingsarchief.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

·         Het verzorgen van de ledenadministratie (NTTB NAS, Office 365)

·         Het verzorgen van de financiële administratie (E-Boekhouden.nl);

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met de verwerkers maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt.

In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 18jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Tafeltennisvereniging Drivers bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

·         Alle personen die namens Tafeltennisvereniging Drivers van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

·         We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemin;

·         We anonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

·         Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

·         We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

·         Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!


Contactgegevens

Tafeltennisvereniging Drivers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afgelopen zaterdag ontvingen wij het verdrietige bericht dat Mario van Strien is overleden. In de ruim 28 jaar dat Mario lid was is hij naast de tafeltennissport altijd zeer betrokken geweest bij diverse activiteiten binnen de club. Mario werd lid op 15 september 1988 en bleef ondanks zijn ziekte ook de laatste jaren verbonden aan TTV Drivers als rustend lid.

Wij zullen Mario blijven herinneren als een buitengewoon sympathieke en sportieve clubgenoot maar bovenal als een zeldzaam trouw lid van TTV Drivers.

Er is voor leden/bekenden van de vereniging een mogelijkheid om afscheid te nemen van Mario. Deze informatie wordt later gecommuniceerd. Voor vragen adviseren wij contact op te nemen met één van de bestuursleden.

Namens het bestuur,

Adriaan van Vliet
Voorzitter TTV Drivers

Beste leden,

Op zaterdag 10 juni organiseert de vereniging een BBQ voor de leden. Aanmelden kan nog tot donderdag 8 juni. Opgeven kan via Adriaan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de andere bekende kanalen. Jeugdleden kunnen zich ook opgeven via trainer Damir.

Kosten, 5 euro per persoon (graag contant en gepast meenemen)

Tijd, vanaf 17:30 (18:00 gaat de BBQ aan)

Plaats, Spindermolen 17 in Hardinxveld

Agenda bij de hand? Er komen weer een aantal evenementen aan dus schrijf ze op en geef door of je er bij bent!

vrijdag

19-5-2017

Clubkampioenschappen Senioren

 Opgeven bij Cor

OKK

zaterdag

20-5-2017

Clubkampioenschappen Jeugd

 Opgeven bij Mark of Damir

OKK

vrijdag

9-6-2017

Verenigingstoernooi LTC Merwede

 Opgeven bij Adriaan

LTC de Merwede

zaterdag

10-6-2017

TTV Drivers clubbarbecue

 Opgeven bij Adriaan

Spindermolen 17

zaterdag

17-6-2017

TTV Drivers op braderie

 Opgeven bij Adriaan

 Braderie

 

 

Met een groep van 12 fanatieke supporters vertrok TTV Drivers op dinsdagavond richting Schiedam om daar onze Oranje leeuwinnen aan te moedigen voor hun interlandwedstrijd tegen Turkije. Naast de klinkende overwinning was het ook erg gezellig op de tribune en kon er vanaf de eerste rang genoten worden van toptafeltennis van Hollandse bodem! Hieronder het verslag van de NOS en een kleine sfeerimpressie van de avond.


De Nederlandse tafeltennissters komen in september op de EK in Luxemburg uit in de Championship Division. Oranje had in Schiedam geen kind aan Turkije.

Na het afhaken van sterspeelster Hu Melek kwam de Turkse bond te elfder ure met het verzoek om de return niet in Turkije, maar ook op dinsdag in Schiedam te spelen, waar de heenwedstrijd op het programma stond. De Nederlandse tafeltennisbond NTTB ging daarmee akkoord.

Savas Ertufan, de Turkse vice-voorzitter van de tafeltennisbond ontkent dat het verzoek van zijn kant kwam. "Het was iets wat gewoon ter sprake kwam. En iedereen vond dit de beste oplossing."

Voor Oranje kwamen Li Jie, Britt Eerland en Kim Vermaas in actie in het eerste duel. Zij staan op de wereldranglijst veel hoger dan hun Turkse opponentes en dat was te zien. Alleen Vermaas stond een game af. Een ticket voor het hoogste EK-niveau was al zeker toen Li Jie in de return de eerste twee games won.

Nederland won beide duels uiteindelijk met 3-0. In zes partijen werden slechts drie games weggegeven.

- Bron, www.nos.nl -

Vanwege het Paasweekend is er op Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Tweede Paasdag geen tafeltennis.
 
Ook de jeugdtraining op dinsdagavond 18 april komt te vervallen in verband met het de aanstaande damesinterland tussen Nederland en Turkije.
 
TTV Drivers wenst iedereen fijne Paasdagen!