Tafeltennisvereniging Drivers hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Tafeltennisvereniging Drivers houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

·         Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

·         Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt

·         Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

·         Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

·         Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

·         Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Tafeltennisvereniging Drivers zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door Tafeltennisvereniging Drivers verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

·         Administratieve doeleinde (vastlegging lidmaatschap);

·         Communicatie, informeren over activiteiten ;

·         Contributie.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

·         Het inschrijfformulier.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Tafeltennisvereniging Drivers de volgende persoonsgegevens van u vragen:

·         Voornaam;

·         Tussenvoegsel;

·         Achternaam;

·         Adres, PC, Woonplaats

·         Telefoonnummer;

·         E-mailadres;

·         Geboortedatum;

·         Rekeningnummer, bankgegevens;

·         Geslacht;

·         Bondsnummer;

Uw persoonsgegevens worden door Tafeltennisvereniging Drivers opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

·         Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar;

·     Na einde looptijd van de overeenkomst worden uw persoonsgegevens bewaard in het verenigingsarchief.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

·         Het verzorgen van de ledenadministratie (NTTB NAS, Office 365)

·         Het verzorgen van de financiële administratie (E-Boekhouden.nl);

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met de verwerkers maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt.

In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 18jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Tafeltennisvereniging Drivers bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

·         Alle personen die namens Tafeltennisvereniging Drivers van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

·         We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemin;

·         We anonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

·         Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

·         We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

·         Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!


Contactgegevens

Tafeltennisvereniging Drivers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Maandagavond werden Mark, Leen en Ewout voorafgaand aan de training gehuldigd omdat ze dit najaar als beste team eindigden in poule H van de 4e klasse. Nogmaals van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en veel succes volgend seizoen in de 3e klasse!

Van links naar rechts; Mark, Ewout en Leen.

Beste clubleden/vrienden,

Voor aankomende december 2016 en januari 2017 zijn de volgende punten ingepland die belangrijk zijn voor jullie

  • Kerstvakantie 2016/2017
    • Dit zal plaatsvinden tussen 24 dec 2016 t/m 8 jan 2017. In deze 2 weken zal er geen tafeltennis zijn.
  • Clinic 14 januari 2017
    • Een voorbereiding voor de competitie gegeven door een ervaren seniorenspeler. Maak je borst maar nat!!
  • Dubbeltoernooi 9 januari
    • Gezellig dubbeltoernooi!
  • ALV 19 januari 2017
    • Hoe gaat het met de vereniging, waar willen we naartoe. Kom alles te weten op deze avond! Zet hem vast in je agenda!

Alle punten zijn leuk, zowel belangrijk. Zet ze in je agenda, dan maken we er een leuke tijd van!

Het bestuur wenst u en jullie allen alvast fijne feestdagen toe en een sportief gelukkig nieuwjaar!

Het eerste duoteam van TTV Drivers schreef afgelopen vrijdagavond uit bij Dordrecht de najaarstitel op hun naam door heel knap alle 5 punten mee terug naar Hardinxveld te nemen. Een 4-1 overwinning was voldoende geweest voor de titel maar zoals het een echte kampioen betaamd werden alle wedstrijden gewonnen. Hiermee eindigde het team bestaande uit Leen Rietveld, Mark van der Waal van Dijk en Ewout Visser exact 1 punt boven concurrent Korendijk uit Piershil.

Zowel Leen als Ewout wonnen 11 van de 14 gespeelde wedstrijden. Mark bleef steken op 4 overwinningen uit 12 partijen. Het sterke dubbelspel bezorgde het team 7 winsten van de 10 gespeelde wedstrijden. Door het behalen van de titel zal het team volgend jaar promoveren naar de derde klasse in de duocompetitie.

Leen, Mark en Ewout; van harte gefeliciteerd en veel succes volgend jaar in de hogere klasse!

Aankomende maandag 5 december is het Sinterklaasavond. Op deze avond zal er géén training zijn. We wensen iedereen een fijne sint-avond toe!