Historie

T.T.V. Drivers is op 8 maart 1974 in Boven-Hardinxveld opgericht. De vereniging is ontstaan doordat een aantal mensen geregeld een balletje sloegen in een garage bij iemand thuis. Toen het steeds drukker werd kwam het idee een vereniging op te richten. T.T.V. Drivers is door de jaren heen uitgegroeid tot een gezellige vereniging met verschillende sportieve successen. Op 1 januari 2002 is de grens van honderd leden voor het eerst gebroken. Momenteel telt de vereniging rond de 35 leden.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan gezellig meedoen op woensdagmiddag. We zijn te vinden in het achterste gedeelte van sporthal 'De Appelgaard' in Hardinxveld. Er wordt gestart om 16:00 en we stoppen weer om 18:00. Onze trainer Ben zorgt voor een warm ontvangst en maakt je wegwijs. Volwassenen kunnen bij TTV Drivers ook terecht op maandagavond in de sporthal van 20:00 tot 22:00.

Tot 4 keer achter elkaar kun je vrijblijvend langs komen om kennis te maken met de sport en de mensen op de club. Er is altijd een vrije tafel, materiaal om mee te spelen en iemand die je ontvangt bij binnenkomst. Zaalschoenen zijn verplicht.

Actievoorwaarden en spelregels 'Wie maak jij blij deze mei?'

1. Winacties worden uitgeschreven onder de naam TTV Drivers gevestigd te Hardinxveld-Giessendam. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je het actie-bericht liked en deelt op Facebook. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 14 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het Facebook-account waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. TTV Drivers kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door TTV Drivers voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door TTV Drivers.

17. TTV Drivers handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Actieve leden van de NTTB zijn uitgesloten van deelname.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met TTV Drivers door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een Facebook-bericht te sturen. TTV Drivers streeft er naar om binnen 7 kalenderdagen na ontvangst een reactie te geven.