Historie

T.T.V. Drivers is op 8 maart 1974 in Boven-Hardinxveld opgericht. De vereniging is ontstaan doordat een aantal mensen geregeld een balletje sloegen in een garage bij iemand thuis. Toen het steeds drukker werd kwam het idee een vereniging op te richten. T.T.V. Drivers is door de jaren heen uitgegroeid tot een gezellige vereniging met verschillende sportieve successen. Op 1 januari 2002 is de grens van honderd leden voor het eerst gebroken. Momenteel telt de vereniging rond de 50 leden.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen en ben je 18 jaar of jonger? Kom dan gezellig meedoen op dinsdagavond. We zijn te vinden in het achterste gedeelte van sporthal 'De Appelgaard' in Hardinxveld. Er wordt gestart om 18:00 en we stoppen weer om 20:00. Onze trainer Damir zorgt voor een warm ontvangst en maakt je wegwijs. Volwassenen kunnen bij TTV Drivers terecht op maandagavond in de sporthal van 20:00 tot 22:00.

Tot 4 keer achter elkaar kun je vrijblijvend langs komen om kennis te maken met de sport en de mensen op de club. Er is altijd een vrije tafel, materiaal om mee te spelen en iemand die je ontvangt bij binnenkomst. Zaalschoenen zijn verplicht.