Het eerste duoteam van TTV Drivers schreef afgelopen vrijdagavond uit bij Dordrecht de najaarstitel op hun naam door heel knap alle 5 punten mee terug naar Hardinxveld te nemen. Een 4-1 overwinning was voldoende geweest voor de titel maar zoals het een echte kampioen betaamd werden alle wedstrijden gewonnen. Hiermee eindigde het team bestaande uit Leen Rietveld, Mark van der Waal van Dijk en Ewout Visser exact 1 punt boven concurrent Korendijk uit Piershil.

Zowel Leen als Ewout wonnen 11 van de 14 gespeelde wedstrijden. Mark bleef steken op 4 overwinningen uit 12 partijen. Het sterke dubbelspel bezorgde het team 7 winsten van de 10 gespeelde wedstrijden. Door het behalen van de titel zal het team volgend jaar promoveren naar de derde klasse in de duocompetitie.

Leen, Mark en Ewout; van harte gefeliciteerd en veel succes volgend jaar in de hogere klasse!