Op zaterdag 14 januari organiseert TTV Drivers de H.I.T.T.

H.I.T.T. staat voor de Handige & Informatieve Tafeltennis Training en is bedoeld om de competitiespelers voor het nieuwe jaar alvast in topvorm te krijgen. De speciale training wordt gegeven door Adriaan en is voor zowel jeugd- als seniorleden.

Behalve techniek, wordt er ook veel aandacht besteed aan tactiek. Zo krijg je handige informatie die je kunt gebruiken bij je wedstrijden. Er is plaats voor ongeveer 16 deelnemers dus wees er op tijd bij.

Opgeven kan via Facebook of persoonlijk bij Adriaan. De invulling blijft nog even een verassing maar om deel te nemen moet je in elk geval de je onderstaande spullen meenemen:

- Warme kleren en handschoenen voor buiten
- Sportschoenen of oude schoenen voor buiten
- Flesje of een bidon met water
- Een handdoek
- Sportkleren en schoenen voor binnen
- En natuurlijk je batje

We beginnen om 9:00 en eindigen om 13:00 met een lunch. De deelname is kosteloos en we zijn rond een uur of 14:00 klaar.