Afgelopen zaterdag ontvingen wij het verdrietige bericht dat Mario van Strien is overleden. In de ruim 28 jaar dat Mario lid was is hij naast de tafeltennissport altijd zeer betrokken geweest bij diverse activiteiten binnen de club. Mario werd lid op 15 september 1988 en bleef ondanks zijn ziekte ook de laatste jaren verbonden aan TTV Drivers als rustend lid.

Wij zullen Mario blijven herinneren als een buitengewoon sympathieke en sportieve clubgenoot maar bovenal als een zeldzaam trouw lid van TTV Drivers.

Er is voor leden/bekenden van de vereniging een mogelijkheid om afscheid te nemen van Mario. Deze informatie wordt later gecommuniceerd. Voor vragen adviseren wij contact op te nemen met één van de bestuursleden.

Namens het bestuur,

Adriaan van Vliet