Arrow
Arrow
Slider

Beste leden,

Op zaterdag 10 juni organiseert de vereniging een BBQ voor de leden. Aanmelden kan nog tot donderdag 8 juni. Opgeven kan via Adriaan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de andere bekende kanalen. Jeugdleden kunnen zich ook opgeven via trainer Damir.

Kosten, 5 euro per persoon (graag contant en gepast meenemen)

Tijd, vanaf 17:30 (18:00 gaat de BBQ aan)

Plaats, Spindermolen 17 in Hardinxveld

Agenda bij de hand? Er komen weer een aantal evenementen aan dus schrijf ze op en geef door of je er bij bent!

vrijdag

19-5-2017

Clubkampioenschappen Senioren

 Opgeven bij Cor

OKK

zaterdag

20-5-2017

Clubkampioenschappen Jeugd

 Opgeven bij Mark of Damir

OKK

vrijdag

9-6-2017

Verenigingstoernooi LTC Merwede

 Opgeven bij Adriaan

LTC de Merwede

zaterdag

10-6-2017

TTV Drivers clubbarbecue

 Opgeven bij Adriaan

Spindermolen 17

zaterdag

17-6-2017

TTV Drivers op braderie

 Opgeven bij Adriaan

 Braderie

 

 

Met een groep van 12 fanatieke supporters vertrok TTV Drivers op dinsdagavond richting Schiedam om daar onze Oranje leeuwinnen aan te moedigen voor hun interlandwedstrijd tegen Turkije. Naast de klinkende overwinning was het ook erg gezellig op de tribune en kon er vanaf de eerste rang genoten worden van toptafeltennis van Hollandse bodem! Hieronder het verslag van de NOS en een kleine sfeerimpressie van de avond.


De Nederlandse tafeltennissters komen in september op de EK in Luxemburg uit in de Championship Division. Oranje had in Schiedam geen kind aan Turkije.

Na het afhaken van sterspeelster Hu Melek kwam de Turkse bond te elfder ure met het verzoek om de return niet in Turkije, maar ook op dinsdag in Schiedam te spelen, waar de heenwedstrijd op het programma stond. De Nederlandse tafeltennisbond NTTB ging daarmee akkoord.

Savas Ertufan, de Turkse vice-voorzitter van de tafeltennisbond ontkent dat het verzoek van zijn kant kwam. "Het was iets wat gewoon ter sprake kwam. En iedereen vond dit de beste oplossing."

Voor Oranje kwamen Li Jie, Britt Eerland en Kim Vermaas in actie in het eerste duel. Zij staan op de wereldranglijst veel hoger dan hun Turkse opponentes en dat was te zien. Alleen Vermaas stond een game af. Een ticket voor het hoogste EK-niveau was al zeker toen Li Jie in de return de eerste twee games won.

Nederland won beide duels uiteindelijk met 3-0. In zes partijen werden slechts drie games weggegeven.

- Bron, www.nos.nl -

Vanwege het Paasweekend is er op Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Tweede Paasdag geen tafeltennis.
 
Ook de jeugdtraining op dinsdagavond 18 april komt te vervallen in verband met het de aanstaande damesinterland tussen Nederland en Turkije.
 
TTV Drivers wenst iedereen fijne Paasdagen!
 
JSN Power is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework