Arrow
Arrow
Slider

Gisterenavond werd er onder leiding van onze trainer Damir weer lekker getafeltennist door de jeugd.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen en ben je 18 jaar of jonger? Kom dan gezellig meedoen op dinsdagavond. We zijn te vinden in het achterste gedeelte van sporthal 'De Appelgaard' in Hardinxveld.

Er wordt gestart om 18:00 en we stoppen weer om 20:00. Onze trainer Damir zorgt voor een warm ontvangst en maakt je wegwijs. Volwassenen kunnen bij TTV Drivers terecht op maandagavond in de sporthal van 20:00 tot 22:00.

Afgelopen maandagavond mocht het eerste seniorenteam van TTV Drivers aantreden tegen Taveba uit Barendrecht. Beide teams degradeerden vorig seizoen uit de hoofdklasse om dit seizoen te strijden voor het kampioenschap in de eerste klasse. De eerste ontmoeting leverde een 5-5 einduitslag op waardoor het verschil vooral gemaakt moest worden tegen de andere clubs in de competitie. Na 6 van de 10 speelronden hadden de Barendrechters een minimale voorsprong van 1 punt genomen op het team van Drivers.

De avond werd begonnen door de sterk spelende Kees die tot dusverre alleen 1 verlies in de thuiswedstrijd tegen Richard achter zijn naam had staan. Hij nam het op tegen Adriaan die in de voorgaande ontmoetingen zijn meerdere in Kees moest erkennen door een minimaal verlies in 5 games met telkens 2 punten verschil in de laatste game. Kees kwam 2-1 in games voor maar wist daarna niet door te drukken waardoor Adriaan de laatste 2 games met 11-2 en 11-6 wist te winnen. De ervaren Rene wist daarna ook niet te winnen van Richard waardoor er een klein gaatje geslagen was. Door de afwezigheid van vaste waarde John mocht Peter tegen Cor aantreden waarbij Cor een sterke 0-3 overwinning liet noteren. In de dubbelpartij mochten Kees en Peter het opnemen tegen Adriaan en Richard die uiteindelijk 1-3 wonnen.

Bij een voorsprong van 0-4 in het voordeel van de Hardinxvelders begon het geloof te ontstaan in een goede uitslag. Adriaan won in een degelijke wedstrijd van Rene maar helaas kon Cor het in zijn tweede pot tegen Kees niet bol werken. Richard speelde vervolgens een sterke wedstrijd tegen Peter waardoor er een 1-6 tussenstand voor Drivers op het bord stond. Het iets tragere spel van Cor zorgde er vervolgens voor dat Rene de kans kreeg om zijn harde forehand in stelling te brengen waardoor hij er met de buit vandoor ging. Adriaan liet in zijn laatste wedstrijd tegen Peter weinig kruimels liggen en trok degelijk zijn derde overwinning over de streep. Als laatste mochten Kees en Richard tegen elkaar strijden om de koppositie op de percentagelijst. In een gelijk opgaande partij met een hoog niveau wist Richard uiteindelijk door te drukken door een sterke vijfde game (2-11) te spelen.

Het team van TTV Drivers loopt door de 2-8 overwinning in Barendrecht 5 punten uit op Taveba. Om kampioen te worden moeten er nog 3 hordes genomen worden de komende weken. Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen de hekkensluiter Shot '65 uit Zwijndrecht op het programma. Daarna volgen er nog wedstrijden tegen Tavenu uit Numansdorp en HTTV uit Den Haag. De overwinning gisterenavond in Barendrecht is een flinke stap voorwaarts richting de titel in het voorjaarsseizoen van 2017.

Beste clubvrienden,

Clubblad editie 1 van 2017 is uit! klik HIER om het clubblad te downloaden.

Op de ALV van afgelopen donderdag werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Zowel Niels Meerkerk als Johan van Wijngaarden zijn al 25 jaar lid van onze vereniging!

Van harte gefeliciteerd heren!

Beste Leden,

 Ter informatie:

Aankomende 23 januari 2017 zal de laatste training gegeven worden voor de jeugd. Daarna zal de jeugd geen training meer hebben op maandagen van 19:00-20:00.

Senioren kunnen voortaan in plaats van 20:30, al om 20:00 aanwezig zijn om te spelen op de maandagen.

Op de dinsdagen zal niets veranderen en zal de training gewoon doorgaan zoals je gewend bent.

 Met vriendelijke groet,

 Het bestuur

JSN Power is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework