Arrow
Arrow
Slider

Het eerste duoteam van TTV Drivers schreef afgelopen vrijdagavond uit bij Dordrecht de najaarstitel op hun naam door heel knap alle 5 punten mee terug naar Hardinxveld te nemen. Een 4-1 overwinning was voldoende geweest voor de titel maar zoals het een echte kampioen betaamd werden alle wedstrijden gewonnen. Hiermee eindigde het team bestaande uit Leen Rietveld, Mark van der Waal van Dijk en Ewout Visser exact 1 punt boven concurrent Korendijk uit Piershil.

Zowel Leen als Ewout wonnen 11 van de 14 gespeelde wedstrijden. Mark bleef steken op 4 overwinningen uit 12 partijen. Het sterke dubbelspel bezorgde het team 7 winsten van de 10 gespeelde wedstrijden. Door het behalen van de titel zal het team volgend jaar promoveren naar de derde klasse in de duocompetitie.

Leen, Mark en Ewout; van harte gefeliciteerd en veel succes volgend jaar in de hogere klasse!

Aankomende maandag 5 december is het Sinterklaasavond. Op deze avond zal er géén training zijn. We wensen iedereen een fijne sint-avond toe!

De koffie staat voor u klaar!

Vanavond is bij TTV Drivers de aftrap van de sportcarrousel voor senioren. Vanaf 20:00 kunt u gezellig een balletje met ons mee slaan in sporthal 'De Appelgaard' in de Westwijk. U krijgt bij binnenkomst een warm ontvangst en een lekkere kop koffie.

Om ons te vinden loopt u door naar de achterste kleedkamer. U treft ons in het laatste gedeelte van de sporthal. Meer dan zaalschoenen hoeft u niet mee te nemen. Wij stellen speelmateriaal beschikbaar maar als u zelf een batje heeft dan mag u deze natuurlijk meenemen.

Meer informatie vindt u op http://www.servanda.nl/nieuws/484-maak-kennis-en-doe-mee…

Tafeltennis is een leuke sport voor iedereen; komt u ook kijken vanavond?

Template by JoomlaShine