Arrow
Arrow
Slider

De koffie staat voor u klaar!

Vanavond is bij TTV Drivers de aftrap van de sportcarrousel voor senioren. Vanaf 20:00 kunt u gezellig een balletje met ons mee slaan in sporthal 'De Appelgaard' in de Westwijk. U krijgt bij binnenkomst een warm ontvangst en een lekkere kop koffie.

Om ons te vinden loopt u door naar de achterste kleedkamer. U treft ons in het laatste gedeelte van de sporthal. Meer dan zaalschoenen hoeft u niet mee te nemen. Wij stellen speelmateriaal beschikbaar maar als u zelf een batje heeft dan mag u deze natuurlijk meenemen.

Meer informatie vindt u op http://www.servanda.nl/nieuws/484-maak-kennis-en-doe-mee…

Tafeltennis is een leuke sport voor iedereen; komt u ook kijken vanavond?

Beste clubvrienden,

Clubblad editie 3 van 2016 is uit! klik HIER om het clubblad te downloaden.

Zaterdag 19 juni was TTV Drivers weer aanwezig op de braderie in Hardinxveld-Giessendam. Dankzij een hoop behulpzame leden is deze dag een groot succes geworden. Ondanks het vaak erg slechte weer is onze stand drukbezocht. Vooral ‘sla je slag’ was weer een groot succes, mede dankzij Jan en Frederik die als echte marktlui/tell sell verkopers mensen naar de stand lokten. Net als vorig jaar stond er een tafeltennistafel met daarop een aantal glazen. In één van deze glazen zat een briefje van 50 euro. In de andere glazen zaten snoep. Voor 1 euro mocht iedereen drie keer proberen om een balletje in een glas te krijgen om zo de 50 euro te winnen en dit werd dan ook veelvuldig geprobeerd!   

Halverwege de dag was iemand wel heel erg dichtbij. De bal belandde op de rand van het glas, waardoor het glas brak. De rest van de dag zijn veel mensen dicht in de buurt geweest, maar de 50 euro ging weer mee terug naar de vereniging.   

Braderie 2016
Braderie
Braderie

Beste clubvrienden,

Clubblad 2 is weer uit! klik HIER om het clubblad te downloaden.

 

Template by JoomlaShine