Arrow
Arrow
Slider

Beste clubvrienden,

Clubblad editie 3 van 2016 is uit! klik HIER om het clubblad te downloaden.

Zaterdag 19 juni was TTV Drivers weer aanwezig op de braderie in Hardinxveld-Giessendam. Dankzij een hoop behulpzame leden is deze dag een groot succes geworden. Ondanks het vaak erg slechte weer is onze stand drukbezocht. Vooral ‘sla je slag’ was weer een groot succes, mede dankzij Jan en Frederik die als echte marktlui/tell sell verkopers mensen naar de stand lokten. Net als vorig jaar stond er een tafeltennistafel met daarop een aantal glazen. In één van deze glazen zat een briefje van 50 euro. In de andere glazen zaten snoep. Voor 1 euro mocht iedereen drie keer proberen om een balletje in een glas te krijgen om zo de 50 euro te winnen en dit werd dan ook veelvuldig geprobeerd!   

Halverwege de dag was iemand wel heel erg dichtbij. De bal belandde op de rand van het glas, waardoor het glas brak. De rest van de dag zijn veel mensen dicht in de buurt geweest, maar de 50 euro ging weer mee terug naar de vereniging.   

Braderie 2016
Braderie
Braderie

Beste clubvrienden,

Clubblad 2 is weer uit! klik HIER om het clubblad te downloaden.

 

Op maandag 18 april werd er een nieuw contract getekend tussen Buko Infrasupport en TTV Drivers. Namens directeur van Buko Martin Meerkerk en voorzitter van TTV Drivers Adriaan van Vliet werd de samenwerking beklonken. Hierdoor verbindt Buko zich opnieuw voor 3 jaar als hoofdsponsor van de tafeltennisvereniging uit Hardinxveld. Voorzitter Adriaan van Vliet; 'In deze tijd is het lastig om sponsors te vinden. Wij zijn als vereniging erg dankbaar dat Buko ons wil steunen.'

Buko is een specialist in verkeersvoorzieningen en afzettingen. Het logo zal behalve op de shirts ook op de site, in het clubblad en een tweetal nieuwe reclameborden te zien zijn. Heeft u ook interesse om TTV Drivers te sponsoren en vindt u binding met de lokale sport belangrijk? U kunt met ons in contact komen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JSN Power is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework