Arrow
Arrow
Slider

Het eerste duo-team van TTV Drivers is maandagavond kampioen geworden in de derde klasse. Het kampioenschap werd bereikt zonder zelf in actie te komen omdat het team afhankelijk was van een inhaalwedstrijd van concurrent Hellevoets Effect. Zij kwamen in de laatste wedstrijd uiteindelijk 1 punt te kort waardoor de Hardinxvelders met de titel aan de haal gaan.

 

Voor aanvang van het seizoen trok kopman Leo zich tijdelijk terug. Adriaan vulde het wegvallen van Leo op door samen met Martijn, Quinten en Damir te gaan spelen. Door zijn hoge rating werd van Adriaan enkel en alleen winst verwacht wat ten slotte ook gebeurde. Met veel inzet wist ook Martijn de nodige wedstrijden in winst om te zetten. Damir, Quinten en invaller Ewout zorgden uiteindelijk voor genoeg overwinningen om met 30 punten bovenaan te eindigen.

 

Vindt je tafeltennissen leuk en wil je het eens proberen? Loop eens gezellig binnen op maandagavond 20:00 of woensdagmiddag 16:00 in het achterste gedeelte van sporthal De Appelgaard. Contact opnemen kan met trainer Ben de Hoop via telefoonnummer 06-55026439. 

 

www.ttvdrivers.nl

www.facebook.com/tafeltennisverenigingDrivers/

 

 

TTV Drivers uit Hardinxveld-Giessendam zoekt trainer voor groeiende starters groep!

Voor onze jeugd en senioren (één groep) zijn we per direct op zoek naar een sportieve enthousiaste trainer. Ervaring is geen vereiste. Wij zorgen voor je opleiding door een ervaren en enthousiaste trainer welke je ook zal begeleiden voor langere tijd en waar je op terug kan vallen. Op dit moment maken we een sterke leden groei door waarbij spelplezier centraal staat bij jong en oud.

 

Wat heeft TTV Drivers te bieden:

Wij stellen een vrijwilligers-vergoeding beschikbaar waarvan de hoogte afgestemd is op de vaardigheden van de trainer. Een trainersdiploma is (nog) geen vereiste. Wel zullen we je stimuleren en helpen om deze te behalen.

 

De trainingstijden zijn op:

Maandagavond van 20:00 -21:00 uur

Woensdagmiddag van 16:00 -17:00 uur

 

Geïnteresseerd?

Bel of mail naar onze contactpersoon:

Ben de Hoop

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 0655026439

Altijd al willen leren tafeltennissen? 

Op 5 september 2018 vindt er een superleuk tafeltennisevenement plaats in Hardinxveld – Giessendam onder leiding van Bettine Vriesekoop, en u kunt erbij zijn!

Waar?: Sporthal de Appelgaard, Bellefleur 1, 3371 NA Hardinxveld-Giessendam.

Wanneer?: 5 september, van 16.00 uur – 18.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.

Deze activiteit heeft geen minimum- of maximum leeftijd, en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Tot slot kun je helemaal gratis en vrijblijvend deelnemen aan het evenement!

Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is sportkleding en een paar zaalschoenen.

Tijdens dit evenement is Bettine Vriesekoop (onder andere tweemaal Europees kampioene tafeltennis) aanwezig om je de eerste beginselen van het tafeltennis aan te leren.

Hopelijk mogen wij jou op 5 september verwelkomen!

Maandag werd er in sporthal de Appelgaard gestreden om het clubkampioenschap van TTV Drivers. De vernieuwde opzet met het Zwitserse systeem zorgde voor een aantal verrassingen op de nogal warme avond. Hierdoor mochten Ewout en Damir ten koste van een aantal spelers met een hogere rating het tegen elkaar opnemen in de kleine finale. Uiteindelijk werd deze gewonnen door Damir die hiermee knap de derde plek wist te veroveren.

De finale werd net als de voorgaande jaren gespeeld door Adriaan en Richard waarmee de term 'El Classico' steeds meer van toepassing begint te worden. Richard begon sterk en pakte de eerste game. Daarop volgde een gelijk opgaande game waarbij Adriaan op 10-10 het net niet kon afmaken. Ondanks winst van Adriaan in de derde game pakte Richard met een sterke vierde game ook dit jaar de titel. Onder applaus van de toeschouwers kregen Damir, Adriaan en Richard hun prijzen uitgereikt.

Ben de Hoop is de nieuwe trainer bij tafeltennisvereniging Drivers uit Hardinxveld. Vorige week werd de handtekening gezet onder een mooie samenwerking. Voorzitter Adriaan van Vliet is blij met de komst van de ervaren trainer. 'Ben is bijzonder enthousiast en heeft in het nabije verleden veel betekend voor de tafeltennis. Vanwege zijn grote betrokkenheid en motivatie verwacht ik dat veel Hardinxvelders tafeltennis weer gaan ontdekken.'

Tafeltennis is gezellig, leuk en snel. Vanwege het lage risico op blessures kan het door mensen van alle leeftijden en allerlei condities worden gedaan. Trainer Ben kan niet wachten om te laten zien hoe leuk tafeltennis is. 'Ik geef op woensdagmiddag van 16:00 tot 18:00 training aan volwassenen (>40 jaar) en kinderen vanaf 9/10 jaar. Het maakt niets uit of je beginner bent of niet, er is bij mij plek voor ieder niveau.'

De trainingen zijn in het achterste deel van sporthal De Appelgaard, Bellefleur 1 in Hardinxveld-Giessendam en de eerste 4 zijn helemaal gratis! Ook is er sinds kort een gezellige bar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  voor vragen kan altijd gebeld worden met Ben via telefoonnummer 06-55026439.

Voorzitter Adriaan van Vliet samen met nieuwe trainer Ben de Hoop

Template by JoomlaShine