Autobedrijf Nederlof is een onafhankelijk autobedrijf dat geen directe band heeft met automerken of autofabrikanten. Wij zijn dus een ongebonden, zelfstandig bedrijf. We hebben er geen belang bij welk merk u rijdt. Of welke onderdelen u gemonteerd wilt hebben als er iets moet worden vervangen. U bent bij ons dus verzekerd van een objectief, merkonafhankelijk advies. Doordat wij zelfstandig opereren, kunt u bij ons terecht voor auto’s van alle merken en modellen.

 


              


Plaatstaal bestaat in vele soorten, maten en kwaliteiten die u ogenschijnlijk overal kan krijgen. Maar op het scherpst van de snede wilt u een partner die meedenkt. Een leverancier die pro-actief oplossingen aandraagt en waar een afspraak daadwerkelijk afspraak is.

Bij Statendam Steel Plates kennen we de markt van stalen platen als geen ander. We beschikken over uitgebreide voorraden en hebben een ijzersterk, wereldwijd netwerk bij walserijen.

Wij geloven dat goede relaties de sleutel zijn tot wederzijds succes. Onze klanten waarderen ons dan ook als betrouwbare en flexibele partner voor staalplaat. Met ons ervaren team denken we eerst mee over de vraag en zoeken dan naar de beste oplossing. We leveren u altijd maatwerk in staalplaat. Of het nu gaat om de kwaliteit, levertijd of de logistiek. En natuurlijk altijd tegen scherpe prijzen.

Daarbij beloven we niks. We maken het gewoon waar.

Ervaar het verschil.

 Nedcomp

 

Den Boer Website Services voorziet in alle hosting behoeftes, Domeinnamen, Joomla, Wordpress, Complete websites en hoge beschikbaarheid! Zo wordt deze website van Tafeltennis vereniging Drivers door Den Boer Website Services gehost en is ook door hun gemaakt!

Voor meer informatie kijk eens op hun website: www.website-service.nl  

 


 

Kernachtig gezegd leveren wij tijdelijke huisvesting. Achter deze simpele omschrijving gaat een hele wereld schuil. Een wereld waarin we bedrijven, particulieren, verenigingen en de bouwwereld voorzien van slimme oplossingen op het gebied van demontabele houten gebouwen. Van relatief simpele gebruiksklare schaftketen op een bouwplaats, via volledig ingerichte demontabele kantoren, tijdelijke woningen, vakantie huizen, clubgebouwen en bouwkantoren van meerdere verdiepingen inclusief installaties verlichting, verwarming, sanitair, airconditioning, alarm en telefoon en data-infrastructuur. Inrichting vloerbedekking, vitrage, binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken en meubels.


De Bruin

Aan Buitendams 466 in Hardinxveld-Giessendam in een voormalige boerderij met volop eigen parkeergelegenheid vindt u Rijwielhandel A. de Bruin. Waar vroeger de koeien stonden, staat nu een grote voorraad fietsen. Natuurlijk vindt u er ook alle mogelijke accessoires zoals regenkleding, fietstassen, kinderzitjes, enz.Deltabrug

Denny Kraag

Moderne haar verzorging voor het hele gezin onder één dak. Het team kan voor een ware metamorfose zorgen als u dat wilt, stap dan eens vrijblijvend binnen en u krijgt van ons een goed advies.

 


 Eigenaar Rutger Smits en Chef Kok Ronald de Jongh heten u van harte welkom op de website van Het Gevoel. Het Gevoel is een restaurant dat letterlijk inspeelt op het "gevoel" van de gasten. Breng een bezoek aan het Het Gevoel en geniet van een stijlvol interieur, uitstekende service en verrassende gerechten.