Historie

T.T.V. Drivers is op 8 maart 1974 in Boven-Hardinxveld opgericht. De vereniging is ontstaan doordat een aantal mensen geregeld een balletje sloegen in een garage bij iemand thuis. Toen het steeds drukker werd kwam het idee een vereniging op te richten. T.T.V. Drivers is door de jaren heen uitgegroeid tot een gezellige vereniging met verschillende sportieve successen. Op 1 januari 2002 is de grens van honderd leden voor het eerst gebroken. Momenteel telt de vereniging rond de 25 leden.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan gezellig tafeltennissen op maandagavond. We zijn te vinden in het achterste gedeelte van sporthal 'De Appelgaard' in Hardinxveld. Er wordt gestart om 20:00 en we stoppen weer om 22:00.

Tot 4 keer achter elkaar kun je vrijblijvend langs komen om kennis te maken met de sport en de mensen op de club. Er is altijd een vrije tafel, materiaal om mee te spelen en iemand die je ontvangt bij binnenkomst. Zaalschoenen zijn wel verplicht.

Heb je vragen? Mail ze dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop gewoon een keertje binnen.