Het eerste duo-team van TTV Drivers is maandagavond kampioen geworden in de derde klasse. Het kampioenschap werd bereikt zonder zelf in actie te komen omdat het team afhankelijk was van een inhaalwedstrijd van concurrent Hellevoets Effect. Zij kwamen in de laatste wedstrijd uiteindelijk 1 punt te kort waardoor de Hardinxvelders met de titel aan de haal gaan.

 

Voor aanvang van het seizoen trok kopman Leo zich tijdelijk terug. Adriaan vulde het wegvallen van Leo op door samen met Martijn, Quinten en Damir te gaan spelen. Door zijn hoge rating werd van Adriaan enkel en alleen winst verwacht wat ten slotte ook gebeurde. Met veel inzet wist ook Martijn de nodige wedstrijden in winst om te zetten. Damir, Quinten en invaller Ewout zorgden uiteindelijk voor genoeg overwinningen om met 30 punten bovenaan te eindigen.

 

Vindt je tafeltennissen leuk en wil je het eens proberen? Loop eens gezellig binnen op maandagavond 20:00 of woensdagmiddag 16:00 in het achterste gedeelte van sporthal De Appelgaard. Contact opnemen kan met trainer Ben de Hoop via telefoonnummer 06-55026439. 

 

www.ttvdrivers.nl

www.facebook.com/tafeltennisverenigingDrivers/