Op maandag 29 april werd er een overeenkomst getekend tussen Autobedrijf Nederlof en TTV Drivers. De samenwerking werd beklonken door eigenaar Robert Nederlof en voorzitter Adriaan van Vliet. Hierdoor verbindt Autobedrijf Nederlof zich voor 3 jaar als sponsor van de tafeltennisvereniging uit Hardinxveld.

 

Voorzitter Adriaan van Vliet; ‘Het is bijzonder dat er nog steeds organisaties in Hardinxveld zijn die graag een maatschappelijk doel willen steunen. TTV Drivers biedt al sinds 8 maart 1974 de mogelijkheid aan jong en oud om in Hardinxveld te tafeltennissen. Vele vrijwilligers hebben door de jaren heen gezorgd voor jeugdbegeleiding, bardiensten en leuke activiteiten. We zijn Autobedrijf Nederlof erg dankbaar voor het steunen van de lokale sport.'

Autobedrijf Nederlof is gevestigd aan de Spoorweg 8a in Hardinxveld en is een onafhankelijk autobedrijf zonder directe band met automerken of autofabrikanten. Al sinds 1978 bieden ze betrouwbaarheid en ze staan altijd garant voor hun diensten en producten. Hun logo zal behalve op de shirts ook op de site, in het clubblad en een nieuw reclameborden te zien zijn.

Vind u de lokale sport en een maatschappelijk doel belangrijk of zou u meer willen weten? U kunt met ons in contact komen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..