Arrow
Arrow
Slider

Agenda bij de hand? Er komen weer een aantal evenementen aan dus schrijf ze op en geef door of je er bij bent!

vrijdag

19-5-2017

Clubkampioenschappen Senioren

 Opgeven bij Cor

OKK

zaterdag

20-5-2017

Clubkampioenschappen Jeugd

 Opgeven bij Mark of Damir

OKK

vrijdag

9-6-2017

Verenigingstoernooi LTC Merwede

 Opgeven bij Adriaan

LTC de Merwede

zaterdag

10-6-2017

TTV Drivers clubbarbecue

 Opgeven bij Adriaan

Spindermolen 17

zaterdag

17-6-2017

TTV Drivers op braderie

 Opgeven bij Adriaan

 Braderie

 

 

Met een groep van 12 fanatieke supporters vertrok TTV Drivers op dinsdagavond richting Schiedam om daar onze Oranje leeuwinnen aan te moedigen voor hun interlandwedstrijd tegen Turkije. Naast de klinkende overwinning was het ook erg gezellig op de tribune en kon er vanaf de eerste rang genoten worden van toptafeltennis van Hollandse bodem! Hieronder het verslag van de NOS en een kleine sfeerimpressie van de avond.


De Nederlandse tafeltennissters komen in september op de EK in Luxemburg uit in de Championship Division. Oranje had in Schiedam geen kind aan Turkije.

Na het afhaken van sterspeelster Hu Melek kwam de Turkse bond te elfder ure met het verzoek om de return niet in Turkije, maar ook op dinsdag in Schiedam te spelen, waar de heenwedstrijd op het programma stond. De Nederlandse tafeltennisbond NTTB ging daarmee akkoord.

Savas Ertufan, de Turkse vice-voorzitter van de tafeltennisbond ontkent dat het verzoek van zijn kant kwam. "Het was iets wat gewoon ter sprake kwam. En iedereen vond dit de beste oplossing."

Voor Oranje kwamen Li Jie, Britt Eerland en Kim Vermaas in actie in het eerste duel. Zij staan op de wereldranglijst veel hoger dan hun Turkse opponentes en dat was te zien. Alleen Vermaas stond een game af. Een ticket voor het hoogste EK-niveau was al zeker toen Li Jie in de return de eerste twee games won.

Nederland won beide duels uiteindelijk met 3-0. In zes partijen werden slechts drie games weggegeven.

- Bron, www.nos.nl -

Vanwege het Paasweekend is er op Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Tweede Paasdag geen tafeltennis.
 
Ook de jeugdtraining op dinsdagavond 18 april komt te vervallen in verband met het de aanstaande damesinterland tussen Nederland en Turkije.
 
TTV Drivers wenst iedereen fijne Paasdagen!
 

Gisterenavond werd er onder leiding van onze trainer Damir weer lekker getafeltennist door de jeugd.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen en ben je 18 jaar of jonger? Kom dan gezellig meedoen op dinsdagavond. We zijn te vinden in het achterste gedeelte van sporthal 'De Appelgaard' in Hardinxveld.

Er wordt gestart om 18:00 en we stoppen weer om 20:00. Onze trainer Damir zorgt voor een warm ontvangst en maakt je wegwijs. Volwassenen kunnen bij TTV Drivers terecht op maandagavond in de sporthal van 20:00 tot 22:00.

Template by JoomlaShine